ProductTitle

ProductPrice
 
Vult u hieronder uw gegevens in en wij nemen zsm contact met u op om het design door te nemen, heeft u al een voorbeeld dan kunt u deze meesturen met uw aanvraag.
Uw naam:
Emailadres:
Telefoon nummer:
Voorbeeld:
 

Voor al uw drukwerk, goedkoop en snel Megaflyer.nl

Inhoud

1. Bestand voorvertoning

Voeg aan de drukgegevens geen bestanden met een lage resolutie toe. Anders bestaat het gevaar dat deze ten onrechte gebruikt worden. Hiervoor kan Megaflyer niet aansprakelijk gesteld worden.

Terug naar boven

2. Betekent '"weerbestendig" dat stickers in de open lucht onbeperkt houdbaar zijn?

"Weerbestendig" wil zeggen, dat stickers voor de open lucht geschikt zijn. Hoelang print en materiaal goed blijven, is ook afhankelijk van de weersgesteldheid. Duurzaamheid van druk en materiaal wordt ook beïnvloed door het weer en de ondergrond.

Terug naar boven

3. Doen jullie ook een profi-check?

Dit is nog niet van toepassing.

Terug naar boven

4. Drukt u geponste flyers?

Ja, rond en ovaal.

Terug naar boven

5. Drukt u ook op gekleurd papier?

Bij onze neon-posters kunt u gekleurd papier kiezen. Bij alle andere producten is het mogelijk de achtergrond van het bestand in te kleuren.

Terug naar boven

6. Drukt u ook posters van het formaat DIN A0?

Ja, op 100g en 135g glanzend papier en ook op 115g affichenpapier.

Terug naar boven

7. Geeft de pakketservice UPS een ontvangstbewijs af?

Ja, hiervoor dient de sticker die op het rembourspakket plakt; deze kunt u door de UPS- medewerker laten ondertekenen.

Terug naar boven

8. Hoe groot kan de oplage voor magazines zijn?

Dat mogen 250 - 1.000 - 2.500 - 5.000 - 10.000 - 15.000 of 20.000 stuks zijn.

Terug naar boven

9. Hoe groot moet de afstand zijn tussen fonts, belangrijke informatie en marge?

"Lettertekens en belangrijke informatie (zoals logo's, adres, etc.) die niet aangesneden mogen worden, moeten tenminste 3 mm van de rand van het eindformaat af staan. Bij magazines en alle digitale printproducten tenminste 5 mm. Bij alle kalenders, menukaarten, als ook magazines met spiraal geldt: plaats lettertekens 15 mm van de rand van het eindformaat af waar de spiraal zit. De veilige afstand bij magazines op 90g die in de rug geniet zijn bedraagt 11 mm."

Terug naar boven

11. Hoe kenmerk ik de positie van de perforatielijn?

De positie van de perforatielijn (lijnperforatie) is vrij kiesbaar bij tickets van DIN A6 en DIN lang. Om onduidelijkheden met betrekking tot de positie te voorkomen, dient u een lijn van 0,3 mm dikte op de gewenste positie te plaatsen (gebruik hierbij geen hulplijnen).

Terug naar boven

12. Hoe lever ik gegevens aan?

Tijdstip van de overdracht, bestandsnaam en moet formaat bij het plaatsen van een volgorde vermeld worden.

Terug naar boven

13. Hoe moeten de drukgegevens voor de magazines aangeleverd worden?

"1. Voor magazines die in de rug geniet worden, bijvoorbeeld product DIN A5 8-zijdig: moeten er 4 DIN A4-bestanden worden geleverd, dat houdt in dat de gegevens altijd als losse dubbelzijden moeten worden aangezet. -pagina 8 links + pagina 1 rechts b.v. pagina_08_01.pdf -pagina 2 links + pagina 7 rechts b.v. pagina_02_07.pdf -pagina 6 links + pagina 3 rechts b.v. pagina_06_03.pdf -pagina 4 links + pagina 5 rechts b.v. pagina_04_05.pdf eindformaat: 21,0 cm x 29,7 cm dossierformaat: 21,2 cm x 29,9 cm Fonts, logo’s, tekst, paginering en andere belangrijke informatie, die niet aangesneden mogen worden, moeten binnen de layoutgrootte van 20,4 cm x 28,7 cm liggen. Houd dus bij ieder magazineformaat in de hoogte steeds 3 mm afloop per pagina aan en in de breedte 5 mm. Bij 90g magazines die geniet zijn kunnen alleen meerzijdige PDF-bestanden met doorlopend genummerde pagina's gebruikt worden (geen Photoshop-PDF). Als u jpg of tiff-bestanden opstuurt, worden er additionele kosten (30 euro netto) in rekening gebracht voor de convertering. 2. Magazines met spiraalbinding: lever de losse bestanden als doorlopend genummerde pagina's aan. De magazines met spiraalbinding zijn dubbelzijdig bedrukt, bij de bestelling kiest u dus het aantal pagina's en niet het aantal bladen. Als u het magazine alleen eenzijdig bedrukt wilt hebben, maak dan de achterkant als wit bestand aan."

Terug naar boven

14. Hoe moeten de drukgegevens voor het visitekaartjespakket aangeleverd worden?

Lever de bestanden voor 4/0 gekleurde visitekaartjes doorlopend genummerd aan. Bijvoorbeeld bij 2 x 1.000 visitekaartjes: motief 1.pdf, motief 2.pdf. Bij een 4/4 gekleurd visitekaartjespakket kenmerkt u de losse bestanden als volgt: motief1_ voorkant, motief 1_ achterkant, motief2_ voorkant, motief2_ achterkant enzovoort.

Terug naar boven

15. Hoe zit het met "afloop"?

Nader in te vullen.

Terug naar boven

16. Hoe zit het met "Read me"?

Gelieve aan de drukgegevens geen "read me" bestand toe te voegen.

Terug naar boven

17. Hoe zit het met eventuele annulering?

Uw bestelling kunt u niet meer annuleren zodra uw status in druk staat. Als uw bestelling op een andere stand staat, bekijken wij of een annulering mogelijk is en sturen wij u per ommegaand een e-mail.

Terug naar boven

18. Hoe zit het met fonts/lettertekens?

"Alle lettertypes moeten voor het opmaken van een afgesloten bestand in paden (ofwel curves) worden omgezet. Let er op dat ook de spaties in curves omgezet worden. Slechts insluiten is niet voldoende, omdat de ervaring leert dat er tijdens de belichting met problemen rekening te houden is, bijvoorbeeld met TrueType Fonts, Multiple Master Fonts, Composite Fonts et cetera. Zwarte tekst moet in 100% zwart gecreëerd worden omdat uit een gemengd zwart een onzuivere lettersoort ontstaat. Gebruik een positieve lijnsterkte van 0,08 mm als zwarte lijnen/letters op witte/heldere vlakken gedrukt moeten worden en een negatieve van 0,17 mm als witte lijnen/letters op zwarte/donkere vlakken gedrukt moeten worden. Als u beelden verkleint let er dan op, dat de sterkte van de lijnen niet te gering wordt."

Terug naar boven

19. Hoe zit het met niveaus?

Alle kleurkanalen (behalve CMYK) moeten worden gewist. Alle niveaus moeten op een niveau worden verminderd.

Terug naar boven

20. Hoe zit het met reclamaties?

"Reclamaties op grond van foutieve bestanden worden afgewezen. Let op de toelichting met betrekking tot de drukgegevens. Op ""mijn account"" bevindt zich een reclamatie-button naast het ordernummer. Als u een keer niet tevreden bent kunt u, zo snel mogelijk, met deze button een reclamatie indienen. De afdeling Kwaliteitscontrole behandelt uw klacht en neemt spoedig contact met u op. Verzendadres voor bewijsexemplaren: Stuur op verzoek tot en met 50 bewijsexemplaren naar het volgende adres. Vermeld tevens het ordernummer: Megaflyer Postbus 30050 1303 AB ALMERE (Megaflyer kan geen portokosten vergoeden of bewijsstukken terugsturen)."

Terug naar boven

21. Hoe zit het met verzending opnieuw?

"Voor een nieuwe (tweede) verzending brengen wij de volgende kosten in rekening: 1) Standaard- remboursverzending: kosten pakketverzending (per pakket) 10,00 euro plus btw/11,90 euro inclusief btw. kosten rembours (per order) 10,00 euro plus btw/ 11,90 euro inclusief btw. kosten bewerking (per order) 5,00 euro plus btw/5,95 euro inclusief btw. 2) Express- remboursverzending: kosten pakketverzending (per pakket) 20,00 euro plus btw/23,80 euro inclusief btw. kosten rembours (per order) 10,00 euro plus btw/11,90 euro inclusief btw. kosten bewerking (per order) 5,00 euro plus btw/5,95 euro inclusief btw."

Terug naar boven

22. Hoeveel pagina's mogen magazines hebben?

Magazines die in de rug geniet worden, drukken wij tot maximaal 112 pagina's (inclusief omslag). Magazines met spiraalbinding drukken wij tot maximaal 96 pagina's.

Terug naar boven

23. Ik ben een nieuwe klant. Hoe plaats ik een bestelling?

-Om te bestellen dient u zich eenmalig te registreren. Om in het registratieformulier te komen, moet u als "gebruiker" uw e-mailadres opgeven en het veld "nieuwe klant" kiezen. Voer nu het factuuradres in en kies een wachtwoord. Het wachtwoord moet tussen

Terug naar boven

24. Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Als er tijdens uw LOGIN "FOUT: Geen overeenkomstig e-mail adres en/of wachtwoord" verschijnt klik dan op "wachtwoord vergeten". Binnen enkele minuten ontvangt u een nieuw wachtwoord per e-mail op het door u opgegeven e-mailadres. Hiermee kunt u in uw account inloggen. Daar heeft u de mogelijkheid het wachtwoord te wijzigen. Als er een probleem optreedt verzoeken wij u direct contact met ons op te nemen.

Terug naar boven

25. Is bij express en overnight orders de levering aan een pakketdepot mogelijk?

Om de directe aflevering te garanderen kan bij express en overnight orders niet het depot van de pakketdienst als leveradres aangegeven worden.

Terug naar boven

27. Kan er kleurverschil ontstaan?

Ondanks de drukpersen van de nieuwste generatie van König & Bauer kan er een gering kleurverschil ontstaan. Het printresultaat is van meerdere factoren afhankelijk, onder andere van de papierkwaliteit van de verschillende leveranciers, de helderheidsgraad, de looprichting en mat of glanzend. Tevens spelen temperatuur en luchtvochtigheid in de drukkerij een rol. Kleurverschil dat als gevolg hiervan optreedt, moet - gezien ons systeem, t.w. maximale belasting van onze printvormen en machines - getolereerd worden en is geen reden om te reclameren.

Terug naar boven

28. Kan ik een order wijzigen?

"Nieuwe of gecorrigeerde gegevens kunt u tijdens de order-status ""order geplaatst"" of op verzoek (zie ook basis- en profigegevenscontrole) naar info@megaflyer.nl sturen. Nadat onderzocht is of de wijzigingen nog mogelijk zijn, ontvangt u een e-mail. Door wijzigingen kan de levertermijn vertragen. Orderwijzigingen zijn niet meer mogelijk als uw bestelling is afgesloten. Als u uw lever-en/of factuuradres wilt veranderen, kunt u dat zelf onder ""mijn account"" doen. Het leveradres kunt u tot de status ""voorbereiding voor verzending"" wijzigen, dat houdt in, voordat de status ""voorbereiding voor verzending"" te zien is. Het veranderen van het factuuradres is mogelijk totdat uw order het status ""gegevens worden gedrukt"" bereikt heeft. Als een verandering van lever- en/of factuuradres niet meer mogelijk is, krijgt u een bericht. Zolang uw order nog niet in verwerking is, ontvangt u een storno-bevestiging per e-mail. Vervolgens kunt u een nieuwe bestelling in onze webwinkel plaatsen. Gelieve in aansluiting daarop uw bestanden onder opgave van het nieuwe ordernummer naar info@megaflyer.nl te sturen."

Terug naar boven

29. Kan ik meerdere bestellingen gelijktijdig plaatsen?

Dit is in de online shop mogelijk. Houd er wel rekening mee dat het mogelijk kan zijn dat u op verschillende tijdstippen uw meerdere bestellingen geleverd krijgt. Dit komt omdat de productielijnen los van elkaar starten.

Terug naar boven

30. Kan ik opmerkingen plaatsen bij de bestandsmail?

Uitsluitend bestemd voor de gegevensoverdracht. Er kan geen rekening worden gehouden met opmerkingen met betrekking tot de opdracht. Geef steeds het ordernummer als onderwerp aan.

Terug naar boven

31. Kunnen producten met een UV-lak worden besteld?

Ja. Bij Megaflyer zijn postkaarten en stickers outdoor met eenzijdig UV-lak, glanzend verkrijgbaar.

Terug naar boven

32. Kunt u ook doorschrijfformulieren drukken?

Ja, wij bieden zelfkopiërende bundels als losse bundels of als blok aan.

Terug naar boven

33. Kunt u producten met spiraalbinding maken?

Ja, wij werken met Wire-O-Binding. Dat is een spiraalbinding die extra stabiliteit geeft. Momenteel gebruiken wij witte en zwarte metalen spiralen. Andere kleuren zijn helaas niet mogelijk.

Terug naar boven

34. Kunt u speciale kleuren (bijvoorbeeld HKS) drukken?

Ja, maar alleen bij briefpapier en enveloppen.

Terug naar boven

35. Leveren jullie ook aan meerdere afleveradressen?

Dit is in de online shop niet mogelijk.

Terug naar boven

36. Leveren jullie ook naar het buitenland?

Wij leveren alleen in Nederland.

Terug naar boven

37. Levert Megaflyer.nl drukwerk ook gebundeld?

Ja, bij folders van 135g en 170g kunt u kiezen uit bundels van 25, 50 of 100 stuks.

Terug naar boven

38. Moet het bestand voor het binnenwerk van spiraalblokken gelinieerd of geruit aangelevert worden?

Nee, het 90g offsetpapier is al gelinieerd/geruit voorgedrukt.

Terug naar boven

39. Moet ik het ordernummer bij mijn aanvraag vermelden?

Ja. U dient altijd het desbetreffende ordernummer te vermelden. Zonder dit nummer wordt uw aanvraag helaas niet in behandeling genomen.

Terug naar boven

40. Rangschikt u de pagina's van magazines?

Ja, als u voor magazines die geniet worden kant-en-klare pagina's levert, worden deze tegen een meerprijs van 30,- euro plus btw, 35,70 inclusief btw., dubbelzijdig gerangschikt. Voor deze optie kunt u direct bij de afloop van het bestelproces kiezen.

Terug naar boven

41. Van welke betaalmogelijkheden kan ik gebruik maken?

Wij bieden u volgende betaalmogelijkheden aan: iDEAL en vooruitbetaling.

Terug naar boven

42. Waar moet ik aan denken bij de gegevensoverdracht?

"Zorg er voor dat u ons geen bestanden doorstuurt die groter zijn dan 10 MB. Mail deze, met het ordernummer als onderwerp, naar info@megaflyer.nl. Indien uw bestanden groter zijn dan 10 MB, kies dan de volgende optie voor de gegevensoverdracht: plaats uw bestanden op uw webserver zodat wij ze kunnen downloaden. Stuur vervolgens een e-mail aan info@megaflyer.nl met het ordernummer als onderwerp en de downloadlink."

Terug naar boven

43. Waar moet ik aan denken bij het opmaken van het kleurschema?

Uw bestanden moeten altijd worden opgemaakt in het CMYK-kleurschema, nooit in RGB of LAB. Gegevens die van het door ons aangegeven kleurprofiel afwijken worden automatisch omgezet in het door Megaflyer gebruikte ‘ISO Coated_v2 FOGRA 39L’ CMYK. Hierdoor kunnen kleurverschillen ontstaan. Gebruik bij alle vierkleurige producten geen speciale kleuren of alternatieve kleurruimtes omdat dit onvermijdelijk tot een misinterpretatie van het coloriet leidt. Gebruik uitsluitend proceskleuren in uw document. Voorzover u speciale kleuren in uw dossier gebruikt, vervangt u deze steeds door de corresponderende CMYK-waarden, tenzij u een product met speciale kleuren zoals bijvoorbeeld briefpapier 2/0 en 2/1 bestelt. Hier kunt u voor de voorkant een HKS tint en K = zwart bepalen. Voor het kleurprofiel gebruikt u steeds de instellingen "ISO Coated_v2 FOGRA 39L" voor coated papier. Houdt u er rekening mee dat de kleurweergave van niet gekalibreerde uitgavehardware (bijvoorbeeld monitor, printer) duidelijk van het printresultaat afwijkt. Prints van inkjetprinters zijn vanzelfsprekend niet bindend, wat de kleuren betreft.

Terug naar boven

44. Waar moet ik aan denken bij het plaatsen van serienummers op entreebiljetten?

Het vlak voor de nummering moet tenminste 4 cm x 1 cm groot zijn, een witte achtergrond hebben en tenminste 5 mm van de rand van het eindformaat af geplaatst worden. Let op: bij entreebiljetten met dubbele nummers moet de nummering op een lijn staan.

Terug naar boven

45. Waar moet ik aan denken bij PDF-bestanden?

"PDF-bestanden (naar PDF/X-3 Standaard): Een PDF-dossier moet compatibel zijn met de norm van ISO PDF/x-3:2002. Gelieve het PDF altijd als PDF-versie 1.3 op te slaan (compatibel met Acrobat 4.0). Alle beeldelementen en kleurprofielen moeten ingesloten zijn. Alleen ""printable"" elementen worden toegelaten, dus geen commentaren, formuliervelden, schakelvlaktes of video's. PDF-dossiers die OPI-koppelingen bevatten, kunnen niet gedrukt worden. De toegelaten kleurruimtes zijn CMYK en grijstinten. De op ICC gebaseerde kleurruimtes CalRGB, CalGray en lab mogen alleen samen met een ICC-profiel worden gebruikt. Vermijd zgn. N-Channel (kleurseparaties). Transferfuncties (gradatiecurves) worden niet toegelaten. Geen levering van Photoshop PDF-dossiers. Maak uit Photoshop altijd een JPG - of een TIF-dossier aan (na o.g. aangiften m.b.t. JPG & TIF). De gegevens in uw opgemaakt PDF-dossier moeten gecentreerd worden aangezet, aangezien het anders tot een disalignment van de documentvoorwaarden kan komen. Beveilig ingepakte archieven en PDF-bestanden niet met wachtwoorden."

Terug naar boven

46. Waarvoor gebruik ik een kederprofiel?

Het kederprofiel wordt samen met de bannerdruk (280 g polyesterweefsel en 175 µm polyesterfolie; alleen bij de maten 85 x 215 en 100 x 215 cm) geleverd. Dit profiel verlicht de confectionering bij ons Roll-Up Comfort Systeem. De banner wordt op deze keder met behulp van een plakvlak geconfectioneerd. Het bedrukte materiaal kan dan moeiteloos door het kederprofiel binnen de rol worden geschoven.

Terug naar boven

47. Wanneer en hoe krijg ik een orderbevestiging?

Deze ontvangt u 30 minuten na uw onlinebestelling per e-mail. Let op: het e-mail adres op het online-formulier moet correct en compleet vermeld zijn.

Terug naar boven

48. Wanneer lever ik de gegevens aan voor de overnight service bij "plots"?

Alle plots worden digitaal geproduceerd. In tegenstelling tot alle andere producten die digitaal gedrukt worden, moeten de drukgegevens voor deze overnight service tot uiterlijk 10.00 uur 's morgens aangeleverd zijn.

Terug naar boven

49. Wat betekent permanent klevend?

Dat houdt in dat het materiaal van de stickers een hoog kleefeffect heeft op gladde, vetvrije en zuivere oppervlaktes. Vanwege het milieu is de lijm die wij voor het product outdoor stickers gebruiken vrij van oplosmiddelen.

Terug naar boven

50. Wat is affichen papier?

Het papier bestaat uit een opake ondoorzichtige, witte papierbasis, die houtvrij en waterafstotend is. Voordat het opgeplakt wordt, kan het papier korte tijd goed in water bewaard worden. De achterkant is blauw en voorkomt het doorschijnen van bijvoorbeeld eronder liggende afbeeldingen. Daardoor kunnen de posters gewoon op elkaar geplakt worden.

Terug naar boven

51. Wat is Backlit folie?

De backlit folie wordt gebruikt voor kleurendrukken zowel voor indoor en outdoor gebruik. Het is een witte doorschijnende matte polyesterfilm, die met pigmentinkt op oliebasis wordt bedrukt. Het is geschikt voor gebruik met of zonder lichtbron en biedt een grote kleurdichtheid bij front- en backlight toepassingen.

Terug naar boven

52. Wat is chromolux papier?

Dat is een papiersoort met een metalen hoogglanzende voorkant en een witte, mat gestreken achterkant.

Terug naar boven

53. Wat is de basis-check?

"Kleine foutjes in uw bestanden worden automatisch en gratis door onze basis-check hersteld. Zoals: Gegevens die niet overeenkomen met onze kleurrichtlijnen worden in onze standaard (ISO Coated_v2 FOGRA 39L) omgezet. Aanpassen van het formaat (bijvoorbeeld het toevoegen em/of corrigeren van snijmarge en het proportioneel aanpassen van het dossierformaat, voorzover dit creatief mogelijk is). Kleurprofiel. Decorkleuren en/of alternatieve kleurruimtes omzetten in proceskleuren CMYK. Wissen van paskruizen. Dit proces verloopt bijna volledig geautomatiseerd. Hierover wordt u niet geïnformeerd."

Terug naar boven

54. Wat is een convertering?

Bij 90g magazines die in de rug geniet zijn aanvaard Megaflyer uitsluitend een meerzijdig PDF-document met doorlopend genummerde pagina's voor de druk (geen photoshop-PDF's). Mocht u deze niet kunnen leveren, dan bieden wij u de mogelijkheid, JPG- of TIF-bestanden tegen extra kosten ter grootte van 30,- netto te converteren (= in een drukbaar PDF omzetten). Deze extra optie kunt u tijdens het verloop van het bestelproces kiezen.

Terug naar boven

55. Wat is een speciaal gewikkelde vouw?

Een speciaal gewikkelde vouw wil zeggen, dat het product een keer in het midden gevouwen wordt en vervolgens nog een keer een gewikkelde vouw krijgt. Voor folders vanaf 10 pagina's kunnen wij geen harmonicavouw aanbieden, dat houdt in dat folders van deze grootte een speciaal gewikkelde vouw krijgen.

Terug naar boven

57. Wat is een Wire-O-binding?

"Dat is een speciale spiraalbinding die het product bijzonder stabiel maakt en waardoor het mogelijk is de gebonden pagina's plat open te slaan. De spiraal wordt niet gewoon van boven naar beneden doorgetrokken (zoals bijvoorbeeld bij gewone collegeblokken), maar de draad wordt door ieder gat gehaald en dan tot een ""O"" gevormd. Het voordeel van dit soort spiraal is, dat men een enkel blad uit het blok kan nemen zonder dat de spiraal wordt kromgetrokken."

Terug naar boven

58. Wat is het optievenster "referentie tekst"?

Het optievenster "referentie tekst" kunt u bij iedere bestelling gebruiken voor uw interne communicatie. Dat houdt in dat u hier alle informatie kunt invullen die u voor de correcte toewijzing van uw orders nodig heeft. Geef op deze plaats geen aanvullende informatie met betrekking tot uw order aan. Deze informatie kan helaas niet in acht genomen worden.

Terug naar boven

59. Wat is het thermofixeren?

"Het thermofixeren is een veredelingsproces voor fibers en textielen. Het materiaal ondergaat een warmtebehandeling en krimpt daardoor in. Deze toestand wordt dan gefixeerd om inkrimping van de afgewerkte producten en zo ook een latere, ongewenste, dimensiewijziging te voorkomen. Ook ons 110g/m² vlagdoek werd met dit proces veredeld."

Terug naar boven

60. Wat is Indoor papier?

Dit is posterpapier dat met inkt op oliebasis wordt bedrukt. De druk is beperkt UV- en weerbestendig.

Terug naar boven

61. Wat is rillen?

Dat is een afwerking waarbij voor het vouwen een zgn. vouwlijn (gleuf) op het drukwerk wordt aangebracht om het "breken" van het drukwerk in de rug te voorkomen. Met de looprichting van het papier kan bij folders geen rekening gehouden worden.

Terug naar boven

62. Wat verstaat men onder "plots"?

Plots zijn prints van groot formaat, waarvoor de oplage uit 1 tot 15 stuks bestaat en die met de digitale drukpers worden geproduceerd. Megaflyer biedt plots aan op backlit folie, affichen en indoor papier.

Terug naar boven

63. Welk lettertype wordt voor het nummeren van entreekaarten gebruikt?

Voor het nummeren van entreekaarten worden Gothic-blokletters in een lettergrootte van 5 mm gebruikt.

Terug naar boven

64. Welke grammage biedt u, afgezien van uw standaardprogramma, voor magazines aan?

Permanent bieden wij 90g, 135g en 170g aan, eveneens 135g binnenwerk en 250g cover, alsook 170g binnenwerk en 300g cover. De magazines met een vastere cover zijn zelfs gefolieerd verkrijgbaar: 250g eenzijdig gefolieerd glanzend en 300g eenzijdig gefolieerd mat. Op het ogenblik is een andere grammage helaas niet beschikbaar.

Terug naar boven

65. Welke verzendmethoden zijn er?

"U heeft de keuze uit overnight service, express en standaard. Standaard: bij bestelling en gegevensoverdracht op werkdagen voor 10.00 uur: binnen 4-13 werkdagen, afhankelijk van het product. Express: bij bestelling en gegevensoverdracht op werkdagen voor 10.00 uur: binnen 2-3 werkdagen. Overnight: bij bestelling en gegevensoverdracht op werkdagen voor 10.00 uur: binnen 1-2 werkdagen (zie de leveringstabel). Let op: bij producten met een oplage van boven de 20.000 stuks zijn gedeeltelijke leveringen mogelijk."

Terug naar boven

66. Wordt er rekening gehouden met de looprichting van het papier?

Technisch gezien kan helaas niet op de looprichting van het papier gelet worden. Bij het vouwen is een eventuele lichte "breuk" niet altijd te vermijden. Dat betreft vooral gevouwen producten van papier boven de 170g.

Terug naar boven

67. Zijn ordervervolging en pakket-tracking mogelijk?

Ordervervolging en pakket-tracking zijn via onze online-shop mogelijk. Nadat u zich succesvol heeft ingelogd, kunt u de actuele status zien. Zodra een pakketnummer bij de orderstatus verschijnt, kunt u het pakket, door te klikken op het nummer, vervolgen. Bovendien krijgt u van de pakketservice een e-mail over wanneer het pakket wordt geleverd.

Terug naar boven

© 2021 Megaflyer | Disclaimer | Powered by Megaflyer
nederlandvuurwerk.nl ermisa-vuurwerk.nl ermisavuurwerk.nl vuurwerk-almerebuiten.nl vuurwerkalmerebuiten.nl ermisa.nl